Urządzenia i Akcesoria
佃煮杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
昆布4 克
-
水150 克
-
杏鮑菇 切條,約3公分長300 克
-
醬油35 克
-
味醂25 克
-
糖10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
1902.3 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
559.4 kJ /
133.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快手菜
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan