四神排骨湯

四神排骨湯

4.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 大薏仁 洗淨,瀝乾
    50 克
  • 芡實 洗淨,瀝乾
    15 克
  • 茯苓 洗淨,瀝乾
    15 克
  • 多備一些浸泡用
    1000 克
  • 切片
    15 克
  • 當歸 (約5克),洗淨,瀝乾
    1 片
  • 排骨 預先川燙去血水
    400 克
  • 新鮮蓮子 洗淨,瀝乾
    60 克
  • 米酒
    20 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 265 mg
Białko 20.7 g
Kalorie 1737.9 kJ / 415.4 kcal
Tłuszcz 19.2 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 2465.7 g
Węglowodany 36.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...