Urządzenia i Akcesoria
五子粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
松子50 克
-
桃仁15 克
-
白芝麻 預先烤熟20 克
-
去皮杏仁果20 克
-
核桃仁20 克
-
水1300 克
-
白米180 克
-
黑麻油15 克
-
鹽1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.351 g
Kalorie
1923 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
32.82 g
Błonnik
4.781 g
Węglowodany
31.394 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韓式家常料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan