清燉牛腱

清燉牛腱

4.1 22 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 牛腱肉 切塊(約4公分)
    400 克
  • 切片
    10 克
  • 切段(約3公分)
    60 克
  • 蒜頭 略拍扁
    40 克
  • 花椒粒
    ¼ 茶匙
  • 八角
    1 粒
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    150 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)
    400 克
  • 米酒
    50 克
  • 700 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 依個人口味調整
    ¾ - 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 311 mg
Białko 21.7 g
Kalorie 956.5 kJ / 228.8 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...