Urządzenia i Akcesoria
The best ricotta gnocchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
891 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Brak ocen
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.