![Speedy citrus layered cake Speedy citrus layered cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44e23a16-ea5f-4e7d-a256-0bd5d013b0db/Derivates/821f298f-50cf-4ba0-bbde-88989ab95198.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 109.6 g
- Tłuszcz
- 64.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 538.2 mg
Alternatywne przepisy
Basic muffin mix
30 Min
Traditional Apple pie
1h 30min
Banana bread
1h 40min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Banana bread
1h 50min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Sticky date pudding
1h 30min
Chocolate butter cream
10 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Delicious lemon pudding
55 min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Lemonade scones
25 Min