Urządzenia i Akcesoria
Plum sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
28 portions
Składniki
-
canned plums drained (approx. 420 g after draining - see Tips)800 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces (approx. 1-2 cm)400 g
-
raisins40 g
-
garlic cloves9
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices (1 cm)2 ½ cm
-
curry powder (mild)20 g
-
salt1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
white sugar400 g
-
white wine vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
313.7 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
353.1 kJ /
84.1 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min
Lemon and caper aioli
15 min
Custard
10 min
Custard
10 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Butter
10 min
Mayonnaise
5 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Hokey pokey ice cream
28 godz. 25 min