
Urządzenia i Akcesoria
Plum sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
28 portions
Składniki
-
canned plums drained (approx. 420 g after draining - see Tips)800 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces (approx. 1-2 cm)400 g
-
raisins40 g
-
garlic cloves9
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices (1 cm)2 ½ cm
-
curry powder (mild)20 g
-
salt1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
white sugar400 g
-
white wine vinegar200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
84.1 kcal /
353.1 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
19.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
313.7 mg