Urządzenia i Akcesoria
Crunchy rice crackers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
430 g
Składniki
-
brown rice410 g
-
water1280 g
-
flaxseeds (linseeds)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
olive oil50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 430 g
Sód
2242.9 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
8521 kJ /
2029 kcal
Tłuszcz
65.8 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
317.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Sweetened condensed milk
35 min
Gluten free plain flour
5 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 godz. 10 min
Coconut Butter
5 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Cheat's sourdough
74 godz.
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Basic bread
1 godz. 35 min