Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tomates grandes (300-400 g)
- 200 g de palta
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- ¾ de cucharadita de sal
- 15 g de jugo de limón
- 60 g de dátiles sin carozo en trozos
- 10 g de alcaparras
- 20 g de cebolla morada
- 1 huevo duro
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 25 g de vinagre balsámico
-
4 - 8
de biscotes redondos (tostas)
lub 4 - 8 rebanadas de pan rústico - 1 cucharadita de ciboulette picado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 717 kJ / 171 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 192.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30min
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45 min
Ensalada templada de arroz integral
35min
Papilla de arroz, ejote y pimiento
40min
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40min
Hummus de zanahoria
15min
Ensalada coleslaw con huevo y lechuga
10min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35min
Piruleta dalgona
1h 30 min
Salmón con salsa de yogur y crumble de nueces
1u.
Mini albóndigas con salsa de hongos
1h 10min
Schiacciata con salmón ahumado y bayas de goji
2h 15min