Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de boletus frescos cortados en láminas
lub 30 g de boletus deshidratados remojados en agua templada durante 20 minutos y escurridos - 100 g de champiñones frescos en láminas
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 1200 g de agua
- 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 53.7 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Bechamel
15min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Risotto
30 min
Guacamole
10min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Puré de patata
50 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 Min
Brownie rápido
25 min
Crêpes
1 Std. 15 Min