Pinsa farcita

Pinsa farcita

4.9 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
2 pezzi

Składniki

Pre-impasto
  • 3 g di lievito di birra disidratato
    7 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di acqua
  • 10 g di zucchero di canna
  • 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 75 g di farina di riso + q.b.
  • 25 g di farina di soia
  • 12 g di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
  • passata di pomodoro condita (olio extravergine di oliva, sale e origano)
  • 150 g di coppa di maiale
  • 100 g di mozzarella di bufala scolata e a pezzi
  • 50 g di rucola

Wartości odżywcze na 1 pezzi

Kalorie 1444 kcal / 6041 kJ
Białko 57.4 g
Tłuszcz 54.7 g
Węglowodany 194.5 g
Błonnik 28.3 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Sód 3671.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...