Focaccia a bastone
TM6

Focaccia a bastone

4.5 (15 ocen)

Składniki

  • 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 530 g di acqua
  • 400 g di farina manitoba + q.b.
  • 10 g di sale
  • 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • 20 pomodori ciliegino a metà
  • fiocchi di sale, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1711.8 kJ / 409.3 kcal
Białko
11.1 g
Węglowodany
77.6 g
Tłuszcz
8.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
2.3 g
Sód
987.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy