Focaccia a bastone

Focaccia a bastone

4.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 pezzi

Składniki

  • 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 530 g di acqua
  • 400 g di farina manitoba + q.b.
  • 10 g di sale
  • 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • 20 pomodori ciliegino a metà
  • fiocchi di sale a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 987.2 mg
Białko 11.1 g
Kalorie 1711.8 kJ / 409.3 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 77.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...