Torta gianduia (senza glutine)
TM6 TM5

Torta gianduia (senza glutine)

4.6 (14 ocen)

Składniki

  • 4 uova (da 60 g circa)
  • 180 g di zucchero
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di cioccolato a pezzi
  • 200 g di nocciole tostate
  • 150 g di burro morbido, a tocchetti
  • panna montata, a piacere (opcjonalnie)
  • zucchero a velo, a piacere (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1615 kJ / 386 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
25.5 g
Tłuszcz
29.3 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Błonnik
3.6 g
Sód
63.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy