Soufflé al Parmigiano Reggiano
TM6 TM5

Soufflé al Parmigiano Reggiano

4.1 (27 ocen)

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di latte intero
  • 40 g di burro a pezzi
  • 80 g di farina tipo 00
  • 2 uova, albumi e tuorli separati
  • pangrattato q.b.
  • timo fresco, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
870 kJ / 208 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
12.3 g
Tłuszcz
13.3 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Błonnik
0.3 g
Sód
143.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy