Urządzenia i Akcesoria
Summer Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
15 portion
Składniki
-
red cabbage cut into pieces115 g
-
green cabbage cut into pieces225 g
-
carrot30 g
-
red bell pepper60 g
-
green pepper60 g
-
mayonnaise85 g
-
mustard30 g
-
cider vinegar30 g
-
sugar2 tbsp
-
celery seed1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
139.7 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
247.4 kJ /
59.1 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Cranberry Bacon Stuffing
10 min
Guacamole
5 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Brak ocen
Pea and mint soup
20 min