Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Pineapple Chutney
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
red pepper cut in pieces (3 cm)100 g
-
pineapple peeled, cut in pieces (3 cm)1000 g
-
chipotle chilli flakes½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
mustard seeds1 tsp
-
apple cider vinegar50 g
-
jam sugar200 g
Hoisin Pulled Pork
-
vegetable oil10 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
pork shoulder, boneless in one piece800 g
-
tomato purée40 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water200 g
-
hoisin sauce plus extra for serving220 g
-
light brown sugar40 g
-
soy sauce1 Tbsp
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
brioche burger buns6
-
little gem lettuce for serving2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
892 mg
Białko
30 g
Kalorie
3485 kJ /
833 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
114 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1 godz.
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Soy Dressing
5 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Maple and Spice Glazed Ham
2 godz. 20 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min