减脂咖喱牛肉蔬菜
TM6 TM5

减脂咖喱牛肉蔬菜

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 350 克 牛腱肉 ,切块
  • 100 克 洋葱 ,切块
  • 500 克 水
  • 30 克 日式咖喱块
  • 5 克 姜黄粉
  • 120 克 刀豆 ,切段
  • 120 克 西兰花 ,切块

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
843 kJ / 201.5 kcal
Białko
21.4 g
Węglowodany
10.8 g
Tłuszcz
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
2.7 g
Sód
913.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy