Urządzenia i Akcesoria
减脂咖喱牛肉蔬菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
牛腱肉 切块350 克
-
洋葱 切块100 克
-
水500 克
-
日式咖喱块30 克
-
姜黄粉5 克
-
刀豆 切段120 克
-
西兰花 切块120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
913.2 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
843 kJ /
201.5 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食家常菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny