减脂咖喱牛肉蔬菜

减脂咖喱牛肉蔬菜

3.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 牛腱肉 切块
    350 克
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 500 克
  • 日式咖喱块
    30 克
  • 姜黄粉
    5 克
  • 刀豆 切段
    120 克
  • 西兰花 切块
    120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 913.2 mg
Białko 21.4 g
Kalorie 843 kJ / 201.5 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...