时蔬焗鹰嘴豆

时蔬焗鹰嘴豆

3.9 13 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
2 人份

Składniki

  • 干燥白色鹰嘴豆
    180 克
  • 橄榄油
    5 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 洋葱 切丁
    120 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 番茄 去除番茄心,切丁
    160 克
  • 罐装番茄碎
    200 克
  • 新鲜豌豆仁
    100 克
  • 新鲜意大利芹 切碎
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 637.1 mg
Białko 25.7 g
Kalorie 1874.5 kJ / 448.5 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 12.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 77.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...