Urządzenia i Akcesoria
时蔬焗鹰嘴豆
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
2 人份
Składniki
-
干燥白色鹰嘴豆180 克
-
橄榄油5 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
洋葱 切丁120 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
番茄 去除番茄心,切丁160 克
-
罐装番茄碎200 克
-
新鲜豌豆仁100 克
-
新鲜意大利芹 切碎10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
637.1 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
1874.5 kJ /
448.5 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
12.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
77.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不一样的减脂餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny