Urządzenia i Akcesoria
川味笋子牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz.
6 人份
Składniki
-
笋干100 克
-
水800 克
-
油30 克
-
牛肉 切2厘米块500 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱30 克
-
花椒5 克
-
八角1 颗
-
香叶2 片
-
草果1 颗
-
丁香5 克
-
桂皮 掰碎5 克
-
茴香籽5 克
-
啤酒350 克
-
生抽20 克
-
老抽10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
506.4 mg
Białko
23.3 g
Kalorie
939.5 kJ /
225.2 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny