川味笋子牛肉

川味笋子牛肉

3.6 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz.
6 人份

Składniki

  • 笋干
    100 克
  • 800 克
  • 30 克
  • 牛肉 切2厘米块
    500 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    30 克
  • 花椒
    5 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    2 片
  • 草果
    1 颗
  • 丁香
    5 克
  • 桂皮 掰碎
    5 克
  • 茴香籽
    5 克
  • 啤酒
    350 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 506.4 mg
Białko 23.3 g
Kalorie 939.5 kJ / 225.2 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...