Urządzenia i Akcesoria
宁波烤菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
油25 克
-
干辣椒 去籽,切段1 个
-
青菜 对半一切二,洗净,沥干550 克
-
老抽20 克
-
生抽25 克
-
冰糖25 克
-
料酒10 克
-
麻油 适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.9 g
Kalorie
645.7 kJ /
154.3 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny