宁波烤菜

宁波烤菜

4.4 18 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 人份

Składniki

  • 25 克
  • 干辣椒 去籽,切段
    1 个
  • 青菜 对半一切二,洗净,沥干
    550 克
  • 老抽
    20 克
  • 生抽
    25 克
  • 冰糖
    25 克
  • 料酒
    10 克
  • 麻油 适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.9 g
Kalorie 645.7 kJ / 154.3 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...