Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de repollo blanco sin el tronco (cortado en trozos regulares)
- 100 g de rabanitos limpios sin pelar
- 8 ramitas de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 3.55 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Empanadas de champiñones
2h 10min
Jugo vitamínico
5 Min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Salsa Caruso
30 min
Mac and Cheese
35 Min
Cinnamon rolls
2h 10min
Postrecitos de chocolate
1h 20min
Pan de aceitunas, morrones y albahaca
1 godz. 30 min
Pollo a la pizza
50 min
Medialunas de manteca
5 Std. 30 Min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Postrecitos de dulce de leche
2 Std. 20 Min