Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de manteca en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 100 g de morrón rojo en cuartos
- 100 g de morrón verde en cuartos
- ½ - 1 cucharadita de ají molido
- 1 cucharadita de paprika
- ½ cucharadita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de sal marina
- 600 - 800 g suprema de pollo, sin piel cortado en trozos (2 cm)
- 300 g de leche de coco
-
1
cucharada de concentrado casero de caldo de pollo
lub 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Puchero
1u.
Ñoquis de papa
1h 30 min
Soufflé de calabaza
1u.
Solomillo de cerdo con coleslaw
55min
Sopa con fideos versátil
50min
Mollejas al verdeo
3h
Bondiola con salsa de vino tinto
1u.
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Empanadas de carne
1h 50min
Budín de naranja
1u.
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Salsa criolla
5 Min