Chou fermenté
TM6

Chou fermenté

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 500 g de chou de Savoie, coupé en quartiers (3 cm x 5 cm, pour la partie large de la goulotte), ne pas séparer les feuilles
  • 200 g de carottes
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 3 cm de gingembre frais, pelé et coupé en tranches (2 mm)
  • 2 gousses d'ail
  • 1000 g d'eau
  • 20 g de sel

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
166.4 kJ / 39.8 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
9.4 g
Tłuszcz
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
2.7 g
Sód
3028.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy