Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse

Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
4 Portionen

Składniki

Fermentierte Gemüsesticks
  • gemischtes Gemüse fest (z. B. Möhren, Sellerie, Daikon, Kohlrabi, roter Rettich, grüne Bohnen)
    600 g
  • Wasser
    750 g
  • Salz
    15 g
  • Senfkörner
    1 TL
Kartoffelsalat
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Kartoffeln, festkochend in mundgerechten Stücken
    750 g
  • Zwiebel geviertelt
    30 g
  • Senf
    1 TL
  • Olivenöl
    30 g
    30 g Mayonnaise
  • Essig
    30 g
  • Pfeffer
    ¼ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1447 mg
Białko 7 g
Kalorie 1140 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...