Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
4 Portionen
Składniki
Fermentierte Gemüsesticks
-
gemischtes Gemüse fest (z. B. Möhren, Sellerie, Daikon, Kohlrabi, roter Rettich, grüne Bohnen)600 g
-
Wasser750 g
-
Salz15 g
-
Senfkörner1 TL
Kartoffelsalat
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Wasser500 g
-
Salz2 TL
-
Kartoffeln, festkochend in mundgerechten Stücken750 g
-
Zwiebel geviertelt30 g
-
Senf1 TL
-
30 g MayonnaiseOlivenöl30 g
-
Essig30 g
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1447 mg
Białko
7 g
Kalorie
1140 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kartoffelsalate
7 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gefüllte Gnocchi mit Tomatensauce
1 godz. 40 min
Vegane Bolognese
50 min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 min
Tofu-Hackfleisch-Frikadellen
20 min
Vegetarisches Chili
3 godz. 30 min
Mitternachtssuppe mit Lachs
45 min
Hainan Hähnchenreis
1 godz. 20 min
Orangen-Biskuit-Kuchen
1 godz. 15 min
Afrikanisch gegrillter Fisch mit Reis und Tomatensalat
45 min
Fixes Tomaten-Süppchen
15 min
Fruchteis Tutti-Frutti
10 min
Ungarisches Paprikagulasch
2 godz.