Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 30 g Zucker
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ananas anbraten (200 g)
15min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20min
Putenfleischstreifen anbraten
15min
Birnen anbraten (200 g)
15min
Grüne Bohnen anbraten
25 Min
Ananas anbraten (400 g)
20min
Zucchini anbraten (200 g)
20min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Äpfel anbraten (400 g)
15min
Pilze anbraten (300 g)
25 Min
Äpfel anbraten (200 g)
15min