Salada kimchi com sobras de frango

Salada kimchi com sobras de frango

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 doses

Składniki

  • gengibre fresco s/ casca
    10 g
  • alho
    2 dentes de
  • mel
    30 g
  • molho de soja
    30 g
  • óleo de sésamo
    20 g
  • vinagre
    45 g
  • couve chinesa cortada (1 cm aprox.)
    200 g
  • alface romana cortada (1 cm aprox.)
    200 g
    200 g alface iceberg, cortada (1 cm aprox.)
  • kimchi escorrido
    100 g
  • sobras de frango assado desfiado ou cortado em pedaços (1 cm aprox.)
    300 g
  • cebolo (spring onion) cortado em rodelas finas
    2 c. sopa de
  • sementes de sésamo tostadas
    1 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 278.9 kcal / 1166.7 kJ
Białko 21.1 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 11.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 572.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...