![Burger di cavolo nero Burger di cavolo nero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/df22bf444ea5080ceb050bd332e9a542/Derivates/41e79a46d10e5e97787eed5f0316a769ed651176.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di cavolo nero, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancarré, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 760.5 kJ / 181.8 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 269.8 mg
Alternatywne przepisy
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3ч.
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Polpette di cavolo viola
1ч. 30 мин.
Sformato vegetale
1h
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Contorno di cavolo nero
20min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Mini burger di broccoletti e ceci
1 godz. 35 min
Burger di ceci e verdure
40min