Urządzenia i Akcesoria
Raspberry ripple cones
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
9 portions
Składniki
Gelato
-
white sugar225 g
-
double cream300 g
-
full cream milk410 g
-
egg yolks4
-
vanilla bean and scraped out seeds1
-
fresh raspberries450 g
Raspberry ripple sauce
-
caster sugar10 g
-
water2 tsp
Assembly
-
milk chocolate broken into small pieces or callets70 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces or callets70 g
-
waffle cones (see Tip)9
-
hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.7 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1764.7 kJ /
421.8 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Granini slice
2 godz. 15 min
Vegan Pavlova
2 godz. 45 min
Choron Sauce
20 min
Caramel Popcorn
40 min
Peanut butter choc chip slice
1 godz. 20 min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 godz. 20 min
Tamarind millionaire's shortbread
50 min
Currywurst Sauce
30 min
Party popcorn
1 godz.