Urządzenia i Akcesoria
Raspberry ripple cones
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
9 portions
Składniki
Gelato
-
white sugar225 g
-
double cream300 g
-
full cream milk410 g
-
egg yolks4
-
vanilla bean and scraped out seeds1
-
fresh raspberries450 g
Raspberry ripple sauce
-
caster sugar10 g
-
water2 tsp
Assembly
-
milk chocolate broken into small pieces or callets70 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces or callets70 g
-
waffle cones (see Tip)9
-
hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.7 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1764.7 kJ /
421.8 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 godz.
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Marzipan
10 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 min
Spicy pineapple vinaigrette
Brak ocen
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 min
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min
Freckle cake
26 godz. 40 min