
Urządzenia i Akcesoria
Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 porcja
Składniki
-
kaszy jaglanej50 g
-
napoju migdałowego, niesłodzonego (patrz wskazówka)220 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego5 g
-
banan (ok. 120 g), pokrojony w plastry1
-
migdałów, w słupkach (15 g)1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
388.1 kcal /
1623.9 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
70.5 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
163.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Malinowo-kakaowa gryczanka
35 min
Pełnoziarniste placki jogurtowe
15 min
Truskawkowe smoothie bowl z kokosem i nektarynką
5 min
Kakaowa gryczanka z truskawkami i słonecznikiem
25 min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15 min
Czekoladowa owsianka z wiśniami
20 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Czekoladowa owsianka z gruszką i masłem orzechowym
15 min
Budyń jaglany z borówkami i masłem orzechowym
40 min
Placki jaglane
40 min