Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de queso fresco de Burgos
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla en trozos
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 400 g de tomate en cuartos
- 10 g de cilantro fresco (las hojas y el tallo)
-
2 - 3
guindillas secas, sin tallos
lub 1 chile chipotle en conserva - 25 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de nachos de maíz fritos
- 180 g de crème fraîche
- 2 aguacates
- hojas de cilantro fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3127 kJ / 747 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 10.8 g
- Sód
- 1140.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Pozole negro
1h 15min
Dorada asada con ajo y perejil
25min
Entomatadas de pollo
40min
Bebida fresca matutina
10min
Frijoles Maneados
20min
Tejuichela
25h
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Menú: Sopa de tomate y judías. Tortilla con kale y queso feta
40min
Cevapi (Salchichas de carne en pan de kebab) - Croacia
1h 15min
Desayuno en cama: Jugo, fruta y huevos benedictinos TM6
1h
Sangría rosada
40min