Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinada
- 3 dientes de ajo
- 1 cdita de paprika, , ahumada y molida
- 5 de pimienta negra entera
- 1 cdita de sal
- 4 ramita hoja de perejil fresco
- 100 g de vinagre de jerez o vinagre de miel
- 50 g de agua
Chuletas de cordero
- 800 g chuleta de cordero
- 100 g de harina de trigo
- 70 g de aceite de oliva
- 150 - 200 g de granos de maíz inflados, en conserva
- 150 - 200 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 4 porción
- Kalorie
- 17749.2 kJ / 4242.2 kcal
- Białko
- 251.7 g
- Węglowodany
- 214.2 g
- Tłuszcz
- 259 g
- Tłuszcz nasycony
- 85.1 g
- Błonnik
- 18.2 g
- Sód
- 6610.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Chilaquiles Rojos
25 Min
Costillas teriyaki
1h 30min
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1h
Falsos muslos de pollo con salsa de queso y mayonesa
Brak ocen
Salsa azteca
30 Min
Camarones cremosos a la diabla
40min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1 Std. 20 Min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Pastel de zanahoria Victoria
50 Min
Arroz con res y brócoli TM6
50 Min