Urządzenia i Akcesoria
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved100 g
-
cilantro, fresh leaves and tender stems30 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems15 g
-
oregano, dried2 tbsp
-
extra virgin olive oil200 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
crushed red pepper1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork tenderloin (approx. 450-485 g ea.)2
Warm Rice Salad & Grilling
-
parsley, fresh leaves only, plus extra to garnish15 g
-
extra virgin olive oil85 g
-
capers drained60 g
-
lemon juice60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
water995 g
-
white long-grain rice255 g
-
carrots in half moons (1 cm/½ in.)300 g
-
red bell pepper in pieces (2 cm/1 in.)1
-
yellow pepper in pieces (2 cm/1 in.)1
-
zucchini in half moons (2 cm/1 in)395 g
-
vegetable oil, to brush grillonion to brush grill
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1204 mg
Białko
41 g
Kalorie
3138 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Keine Bewertungen
Fresh Tomatillo Salsa
30 Min
Guacamole
5 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min