Urządzenia i Akcesoria
Granita di mandorle e caffè con panna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
Granita al caffè
-
200 g di zucchero
-
300 g di caffè espresso
-
300 g di acqua
Granita alle mandorle
-
200 g di zucchero
-
240 g di mandorle pelate
-
700 g di cubetti di ghiaccio
-
1000 g di latte
Terminare la preparazione
-
400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
12 g
Kalorie
2627 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche col tuppo
3 godz. 30 min
Granita al caffè
8 godz. 20 min
Granita di mandorle
10 min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 min
Granita alle mandorle e lime
10 min
Granita all'ananas
6 godz. 20 min
Granita alla ricotta
10 min
Granita al pistacchio
6 godz. 30 min
Granita al cioccolato e ciliegie
10 godz. 30 min
Granita di gelsi
15 min
Granita al limone
15 min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min