Granita di mandorle e caffè con panna

Granita di mandorle e caffè con panna

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

Granita al caffè
  • di zucchero
    200 g
  • di caffè espresso
    300 g
  • di acqua
    300 g
Granita alle mandorle
  • di zucchero
    200 g
  • di mandorle pelate
    240 g
  • di cubetti di ghiaccio
    700 g
  • di latte
    1000 g
Terminare la preparazione
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    400 g

Wartości odżywcze na 1 bicchiere

Kalorie 628 kcal / 2627 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...