Urządzenia i Akcesoria
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
24 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh chives1 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
white (shiro) miso paste20 g
-
Japanese pickled ginger thinly sliced10 g
-
light soy sauce5 g
-
vegetable oil5 g
-
warm water10 g
-
fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel24
-
rock salt to serve on500 g
-
wakame salad (see Tip)50 g
-
baby pickled capers10 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
lime wedges, to serve
-
lemon wedges, to serve
-
fresh crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
423.5 kJ /
101.2 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Braised Dongpo Pork
Brak ocen
Salt Bread
2 godz.
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Indonesian red spice paste
45 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min