Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 oz corn starch
- 1 tsp salt
- 1 tbsp vegetable oil
- 4 ½ oz water
Chicken
- 4 oz yellow onion, cut into thin wedges (¼ in.)
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into strips (¾ in.)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 1 ½ tbsp vegetable oil
- 1 tbsp sesame oil
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and Soup
- 60 oz water
- 2 green onions, thinly sliced, for garnish
- gochujang (Korean chili paste), to serve (optional - see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2064.9 kJ / 493.5 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 59.6 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 1598 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Cutter Fermented Onions
72 Std. 30 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Korean Beef Bowl
1h
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Chili Lime Steamed Corn
25min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Tex-Mex Bowl
50min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Chicken Shawarma Bowl
1h