Urządzenia i Akcesoria
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
corn starch1 oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water4 ½ oz
Chicken
-
yellow onion cut into thin wedges (¼ in.)4 oz
-
water35 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into strips (¾ in.)12 oz
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and Soup
-
water60 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
gochujang (Korean chili paste) to serve (optional - see Tip)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1598 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
2064.9 kJ /
493.5 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
59.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili Oil Noodles
30 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 godz. 30 min
Ube Coffee
10 min
Keto Mushroom Gravy
45 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min