Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portion
Składniki
-
sea scallops fresh (approx. 18 oz)12
-
olive oil, lemon flavored divided2 ½ tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
water to fill a bowl
-
ice cubes
-
unsalted butter divided2 ½ tbsp
-
white wine2 oz
-
garlic cloves cut in halves3
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zest, grated2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme for garnish3 sprigs
-
sea salt flakes for garnish1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portion
Sód
1.2 mg
Białko
38 g
Kalorie
2380 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Chicken Fricassee
50min
Longevity Noodles
40min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Tuna Tartare
40min
Italian Wedding Soup
1h 15min