Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portion
Składniki
-
sea scallops fresh (approx. 18 oz)12
-
olive oil, lemon flavored divided2 ½ tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
water to fill a bowl
-
ice cubes
-
unsalted butter divided2 ½ tbsp
-
white wine2 oz
-
garlic cloves cut in halves3
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zest, grated2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme for garnish3 sprigs
-
sea salt flakes for garnish1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portion
Sód
1.2 mg
Białko
38 g
Kalorie
2380 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 h 40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 h
Tuna Deviled Eggs
40 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 h
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 h 10 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Avocado Deviled Eggs
25 min
Cream of Crab Soup
45 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min