Urządzenia i Akcesoria
Pork and Green Beans Sauté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
black bean garlic sauce2 oz
-
sambal oelek1 oz
-
hoisin sauce1 oz
-
chicken stock2 oz
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water20 oz
-
ground pork16 oz
-
2 tbsp sesame oil, dividedvegetable oil divided2 tbsp
-
red bell peppers sliced (¼ in.)6 oz
-
red onions sliced (¼ in.)4 oz
-
fresh green beans cleaned, ends trimmed12 oz
-
dried red chili flakes to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
33 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Étouffée
1hod. 25min.
Chinese Long Beans with Pork
25min.
Beef and Broccoli Sauté
30min.
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min.
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1hod. 15min.
Cashew Chicken Stir Fry
30min.
Braised Pork and Eggs with Rice
40min.
Char Siu Pork with Rice
8hod. 40min.
Texas BBQ Pulled Pork
1hod. 30min.
Korean Beef Sauté
1hod. 25min.
Kung Pao Chicken
1hod. 5min.