Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz black bean garlic sauce
- 1 oz sambal oelek
- 1 oz hoisin sauce
- 2 oz chicken stock
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 20 oz water
- 16 oz ground pork
-
2
tbsp vegetable oil, divided
lub 2 tbsp sesame oil, divided - 6 oz red bell peppers, sliced (¼ in.)
- 4 oz red onions, sliced (¼ in.)
- 12 oz fresh green beans, cleaned, ends trimmed
- dried red chili flakes, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 470 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Korean Beef Sauté
1h 25min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 Min
Longevity Noodles
40 Min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2u. 35min
Bibimbap
55 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min