Urządzenia i Akcesoria
Braised Pork and Eggs with Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
salt1 tsp
-
long-grain white rice7 oz
-
large eggs4
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
sesame oil½ oz
-
ground pork broken into pieces16 oz
-
sake1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
mirin1 oz
-
sugar2 tsp
-
sugar snap peas cut in half6 oz
-
toasted sesame seeds to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1352.4 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
2882.8 kJ /
689 kcal
Tłuszcz
35.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
51.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min