![Tunisian Beef Ribs Tunisian Beef Ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C564788-A172-4475-8CD3-C1F8C3DC9C08/Derivates/64CABDA4-4AAF-4D59-8D6D-C2B85624B470.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2669 kJ / 638 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 998 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Chicken Tacos
1ч. 10 мин.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Garlic Shrimp and Grits
1ч. 10 мин.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Korean Beef Sauté
1h 25 min
Sesame Orange Chicken
1ч. 30 мин.