Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2669 kJ / 638 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 998 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Korean Beef Sauté
1j 25 menit
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1j 25 menit
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1j
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 menit
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Char Siu Pork with Rice
8j 40 menit
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 menit
Browning Pork Cubes
15min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min