Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Sous-Vide Pork Chops
-
pork chops, boneless 4 chops (approx. 1 in. thick)28 oz
-
salt4 - 8 pinches
-
ground black pepper4 - 8 pinches
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves cut in halves lengthwise2
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
-
dark chocolate (70% cocoa) cut in pieces2 ½ oz
-
balsamic vinegar2 tsp
-
water½ oz
-
unsalted butter2 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
Bosc pears cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges2
-
spiced rum (opcjonalnie)2 - 3 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
485.8 mg
Białko
43.3 g
Kalorie
2541.8 kJ /
607.5 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Slow Cooked Oxtail
8 godz. 20 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min