Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de brousse de chèvre
- 100 g de sucre en poudre
- 25 g de sucre vanillé (facultatif)
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités
- 4 œufs
- beurre, pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 952 kJ / 227 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Confit de tomates cerise rôties au miel
45 min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Fiadone Corse
50min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Clafoutis abricot-romarin
55min
Petits pains au lait de soja
2h 20 min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1u.
Croquets aux noix de pécan
55min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35min
Cannelés à la fleur d'oranger
14 Std.
Les longués de Montpellier
1u.