Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de brousse de chèvre
- 100 g de sucre en poudre
- 25 g de sucre vanillé (facultatif)
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités
- 4 œufs
- beurre, pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 952 kJ / 227 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1sa 55 dk
Fiadone au citron
50 min
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Marbré sésame noir vapeur
1h 25min
Limoncello
384h
Canistrelli
1h
Fiadone corse
50 min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min
Mouna brioche de Pâques
8h 55 min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 min
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min