Urządzenia i Akcesoria
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
Panna Cotta
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Marzipanrohmasse in Stücken100 g
-
Milch360 g
-
Zucker40 g
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt240 g
Maracuja-Sauce
-
Maracuja-Nektar400 g
-
Vanillepuddingpulver20 g
-
Minze (opcjonalnie) abgezupft, zum Garnieren2 Stängel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
70 mg
Białko
5 g
Kalorie
1099 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25 min
Husarenkrapfen mit Dulce de Leche
3 godz. 45 min
Kardamom-Orangen-Shortbread
1 godz. 45 min
Pfirsich-Maracuja-Softeis
8 godz. 25 min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 godz. 30 min
Falsche Caprese
10 min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Apfel-Marzipan-Kastenkuchen
2 godz.
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8 godz. 45 min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 godz.
Dänische Zitronencreme
3 godz.
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 godz. 30 min