Urządzenia i Akcesoria
Brombeer-Raffaello®-Trifle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen
Składniki
Brombeer-Kompott
-
roter Traubensaft200 g
-
Zucker50 g
-
Zimt¼ TL
-
Speisestärke5 g
-
Brombeeren frisch250 g
Creme und Fertigstellung
-
Mandel-Kokos-Pralinen (z. B. Raffaello®) und etwas mehr zum Garnieren150 g
-
Quark500 g
-
200 g SahneKokosmilch200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Brombeeren frisch, halbiert, zum Garnieren8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
232 mg
Białko
11 g
Kalorie
1496 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25 min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 godz. 30 min
Falsche Caprese
10 min
Pudding Oma Erna
30 min
Dänische Zitronencreme
3 godz.
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 godz. 30 min
Schaumkuss-Quark-Creme mit Mandarinen
6 godz. 15 min
Schnelles Haselnuss-Dessert
15 min
Bananensplit-Dessert
20 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Spaghetti-Eis-Dessert
10 min
Solero-Dessert
30 min