Urządzenia i Akcesoria
Joghurt-Kirsch-Riegel
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Wasser zum Einweichen
-
Gelatine8 Blätter
Boden
-
Butter in Stücken100 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Müsli (z. B. Schokomüsli)250 g
Belag und Fertigstellung
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)200 g
-
Zucker50 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Sauerkirschen abgetropft, Sud aufgefangen200 g
-
Schokoladenraspeln5 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
68 mg
Białko
5 g
Kalorie
1395 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brombeer-Schoko-Eistörtchen
8 Std.
Beeren-Amarettini-Tarte
3 Std.
Vanille-Schoko-Espresso-Törtchen
2 Std. 30 Min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 Std.
Zitronen-Mango-Schnitten
6 Std. 30 Min
Weihnachtscappuccino
1 Std. 10 Min
Mandel-Kirsch-Bällchen
3 Std. 5 Min
Brombeertarte
3 Std. 30 Min
Holländische Kirschtorte
2 Std. 30 Min
Rote-Grütze-Torte
5 Std. 30 Min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 Std. 30 Min
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min