
Urządzenia i Akcesoria
Joghurt-Kirsch-Riegel
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Wasser zum Einweichen
-
Gelatine8 Blätter
Boden
-
Butter in Stücken100 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Müsli (z. B. Schokomüsli)250 g
Belag und Fertigstellung
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)200 g
-
Zucker50 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Sauerkirschen abgetropft, Sud aufgefangen200 g
-
Schokoladenraspeln5 EL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
333 kcal /
1395 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
68 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy