Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Trüffel-Becher
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Mandeln40 g
-
Butter in Stücken70 g
-
Zucker65 g
-
Salz1 Prise
-
Mehl65 g
-
Vanillezucker selbst gemacht20 g
-
Heidelbeeren (opcjonalnie) und etwas mehr zum Dekorieren250 g
-
Wasser30 g
-
Zitronensaft10 g
-
Speisestärke15 g
-
weiße Schokolade in Stücken200 g
-
Sahne100 g
-
Puderzucker (opcjonalnie) zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
63 mg
Białko
6 g
Kalorie
2037 kJ /
487 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2022
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Erdbeer-Joghurt-Mousse mit Schokolade und Amarettini
3 godz. 45 min
Cappuccino-Törtchen
1 godz. 5 min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1 godz. 20 min
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8 godz. 30 min
Schokoladen-Panna-Cotta
4 godz. 30 min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 godz. 30 min
Orangen-Likör-Creme
20 min
Zwetschgen-Trifle
4 godz.
Damencreme
5 godz. 20 min
Bananensplit-Dessert
20 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.