Paupiettes de veau aux petits légumes

Paupiettes de veau aux petits légumes

4.8 68 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 50 g d'échalotes
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 150 g de lardons nature
  • 200 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec
  • 1 feuille de laurier
  • 3 branches de thym frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 paupiettes de veau de petite taille
  • 200 g de carottes en rondelles
  • 250 g de petits pois frais ou surgelés
  • 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
  • 1 c. à soupe de moutarde

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 1837 kJ / 441 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...