Urządzenia i Akcesoria
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
65 g
Kalorie
3665 kJ /
876 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 godz. 30 min
Honey BBQ Chicken
1 godz. 25 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50 min
Turkey Curry Phyllo Triangles
50 min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 godz.