Urządzenia i Akcesoria
Fluffy Baked Omelet
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Mushroom-Onion Filling
-
yellow onions in half moons (¼ in.)4 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
fresh mushrooms (e.g. baby bellas, button), sliced4 oz
-
salt¼ tsp
Omelet
-
large eggs6
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
802 mg
Białko
21 g
Kalorie
1552 kJ /
371 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Funky Roasted Veggies
45 min
Shrimp Sauté
25 min
Shrimp Scampi
40 min
Breakfast Burger
30 min
Mini Pizzas
1 godz. 30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Three Egg French Omelet
30 min
Garlic Shrimp
35 min