Urządzenia i Akcesoria
Fluffy Baked Omelet
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Mushroom-Onion Filling
-
yellow onions in half moons (¼ in.)4 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
fresh mushrooms (e.g. baby bellas, button), sliced4 oz
-
salt¼ tsp
Omelet
-
large eggs6
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
802 mg
Białko
21 g
Kalorie
1552 kJ /
371 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Crackers
2 godz. 30 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Sautéing Turkey Strips
Brak ocen
Blood Orange Margarita
15 min
Tuna with Penne Pasta
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Chicken and Rice Patties
1 godz.
Cloud Eggs
20 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Three Egg French Omelet
30 min