![Sausage and Red Pepper Pasta Sausage and Red Pepper Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F8E628C0-A6F3-4EEF-A023-926B95AEC710/Derivates/f3673ba1-6812-47d3-91cd-d22a06aa9cf1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz Parmesan cheese, in pieces, plus extra shaved, to garnish
- ¼ tsp fresh ground black pepper, plus extra to garnish
- 50 oz water
- ½ tsp salt
- 8 oz spaghetti
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 10 oz spicy Italian sausage, casing removed, broken into pieces
- 6 oz red bell peppers, diced (½ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 739 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 dk
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Penne Bolognese
40 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min