Urządzenia i Akcesoria
Deconstructed Strawberry Custard Tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 portions
Składniki
Shortcrust Pastry
-
sugar1 oz
-
lemon1
-
unsalted butter softened, in pieces2 oz
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla bean pod seeds only1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour4 oz
Custard Cream
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)3
-
cold water to soak
-
whole milk14 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch2 tsp
-
salt1 pinch
-
heavy whipping cream chilled3 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
Strawberry Sauce
-
sugar2 oz
-
water2 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tsp
-
fresh strawberries halved9 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.6 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1474.9 kJ /
352.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
35.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Berry Limoncello Tiramisu
45 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1 godz.
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 godz.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Beignets
3 godz.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min