Urządzenia i Akcesoria
Deconstructed Strawberry Custard Tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 portions
Składniki
Shortcrust Pastry
-
sugar1 oz
-
lemon1
-
unsalted butter softened, in pieces2 oz
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla bean pod seeds only1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour4 oz
Custard Cream
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)3
-
cold water to soak
-
whole milk14 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch2 tsp
-
salt1 pinch
-
heavy whipping cream chilled3 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
Strawberry Sauce
-
sugar2 oz
-
water2 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tsp
-
fresh strawberries halved9 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.6 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1474.9 kJ /
352.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
35.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stout Beer Ice Cream Float
10 godz. 45 min
King Cake
4 godz. 45 min
Sugar Skulls
3 godz. 10 min
Strawberry Custard Tart
2 godz.
Heat-Treated Eggs
20 min
Breakfast Scones
30 min
Molten Lava Cake
45 min
New York Black and White Cookies
1 godz. 15 min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 godz. 55 min
Maple Bacon Toffee Cookies
35 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min